Falling Dreams – Het Filiaal Theatermakers.

augustus 28, 2015

 

Voor Falling Dreams ontwierp en maakte Lisa de kostuums, poppen, maquettes en rekwisieten.

 

 

Laat je meeslepen in een grenzeloos avontuur vol beeld, poëzie en stoere muziek. Ken je het gevoel dat je valt, net voor je echt inslaapt?Falling Dreams gaat over dat moment. In vliegende vaart beland je in het dromende denkhoofd van een meisje van twaalf jaar. Met gedachten die komen en gaan en beelden die dwars door elkaar heen lopen.

In Falling Dreams kan zomaar alles gebeuren, net als in een echte droom. Camera’s en projectieschermen zorgen voor beeld op meer plekken tegelijk en blazen miniatuurwerelden op tot meer dan levensgroot. Soms lijkt het alsof je in een live gemaakte videoclip terecht bent gekomen, compleet met stoere popliedjes en bizarre objecten. Met ruimte om te mijmeren én om te huiveren. Bij uitstek geschikt voor iedereen die er aan toe is om zich grenzeloos mee te laten slepen.

De vloeiende manier waarop de vijf performers zo veel techniek moeiteloos hanteren om tot verbluffende, sfeervolle beelden en muziek te komen, is sensationeel****Theaterkrant
Een bedwelmend Droste-effect 
**** de Volkskrant
Falling dreams neemt je mee in de gekke, levendige dromen van een 12 jarig meisje. Kom kijken, want er kan van alles gebeuren!
 Cultuurbarbaartjes
Ik geef de voorstelling een 9! Elaine van Cultuurbarbaartjes

regie & tekst Monique Corvers
compositie Gábor Tarján
videobeeld Ramses Graus
lichtontwerp & toneelbeeld Claus den Hartog
maquettes Dirk Sonneveld

Trailer Falling Dreams

Website Het Filiaal Theatermakers